Om ons doel te bereiken zijn wij opzoek naar mensen, veel mensen.

Niet zomaar mensen, maar mensen die het hart op de goede plaats hebben en eerlijk zijn tegenover zichzelf als naar anderen, en zich willen inzetten voor de medemens.
Heb jij de Zfactor?, dan zien wij jouw aanmelding graag tegemoet.

Hoe gaat uw aanmelding in zijn werk.
Op dit moment worden alle mensen die zich opgeven (per postcode gebied) opgenomen in onze database. Op het moment dat wij voor een bepaalde regio mensen nodig hebben (wij werken landelijk), nemen wij contact met U op.
Aangezien dat wij alle inkomsten zoveel mogelijk willen inzetten voor de mensen die het nodig hebben, zijn er verschillende opties mogelijk.
Denk hierbij aan vrijwilligers, tijdelijke of deeltijd krachten, ervaringsdeskundigen, mensen met (natuur) talenten, professionals, bestuursleden, mensen die graag hun ruimten beschikbaar willen stellen zoals zorgboerderijen, enz..

Kortom, ruime mogelijkheden.

Voor een aantal functies zal er een screening plaatsvinden, bijvoorbeeld voor bestuursleden en juristen waar wij momenteel opzoek naar zijn,  woonachtig in de regio Amersfoort en omgeving.

Daarnaast zal er voor de inzet een korte cursus gegeven worden, die voor sommige functies (vrijwilligers) betaald worden door de stichting Zorgfactor.

Wil je een carrière-switch maken?,
en ben je opzoek naar een nieuwe toekomst en zit je thuis op de bank, ook dan kunnen wij je hierbij helpen.
In samenwerking /goedkeuring door en met de uitkeringsinstantie en u, zullen wij kijken wat er voor nodig is.

De cursus kan worden betaald door bijvoorbeeld het UWV of gemeente, vraag naar de mogelijkheden bij de uitkeringsinstantie of jij hiervoor in aanmerking komt.

Ook voor Professionals zijn er verplichte cursussen.

Waarom moet er een cursus gevolgd worden?

Met de reguliere opleidingen heb jij je diploma gehaald, en is je vakkundigheid/ervaring van grote waarde.
Onze werkwijze bij Zorgfactor is zo afwijkend, dat wij verder gaan dan de reguliere opleidingen en het je willen bijleren, zodat je goed zult aansluiten bij Zorgfactor.

Werken bij Zorgfactor is zo verschillend t.o.v. van de huidige werkgevers, dat je het een verademing zal vinden en energie krijgt van het werk dat je zal gaan doen.
In plaats dat je ’s avonds moe op de stoel ploft omdat je helemaal leeg gezogen bent.

Je bent van harte welkom bij Zorgfactor, en doe jezelf en andere een groot plezier om aan te sluiten en het intake-formulier in te vullen.

De rode * zijn verplichte invoer

Uw personalia

-

-

-

-

-

U wilt als zorgboerderij aansluiten bij Zorgfactor of heeft een ruimte die u beschikbaar wilt stellen voor de medemens

-

(opmerking: bij onbetaald kan er wel een onkostenvergoeding betaald worden)