Laten we eerlijk zijn over het huidige zorgstelsel in Nederland, er kan veel verbeteren!

Kunt u zich 1 moment voorstellen dat er iets met u gebeurt en u bent vanaf morgen afhankelijk van zorg?

Heeft u enig idee wat tegenwoordig de maatstaven zijn wat u bijvoorbeeld aan thuiszorg krijgt?

Helaas heeft onze lieve vriend en medeoprichter van de Stichting ZorgFactor ruim 33 jaar ervaring met wat hij tegen kwam in de reguliere zorg, ook nadat zijn vrouw een hersenbloeding kreeg.
Hij ervoer dit als 1 gevecht tegen de zorg, verkeerde medicijnen, slapende verpleegsters, revalidatie welke niet werkte, onbegrip enz.
Toen hij zelf zijn vrouw ging begeleiden bij de revalidatie, ging zij letterlijk heel snel stappen vooruit, en is bijna hersteld, tot verbazing van vele deskundigen.
Door dit zelf mee te maken weet hij dat het ook anders kan. Hoe anders? Hoe beter?

Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar (geneeskrachtige) werkmethodes en het van dichtbij te hebben mogen ervaren, hebben een aantal prachtige mensen besloten hun krachten en positieve focus te bundelen tot een ZorgFactor Stichting,  die straks op verschillende locaties in Nederland zorg biedt.
Deze zorg is gericht voor de hulpbehoevende cliënt na thuiskomst (extramurale zorg) en vooral en niet te vergeten aan de mantelzorger.

Na vele mantelzorgers te hebben gesproken met hun cliënten is er een idee uitgegroeid tot een bruikbaar, uniek, out of the box plan!